ГудМилс България отваря ново складово помещение за съхранение на опаковъчния

...
ГудМилс България отваря ново складово помещение за съхранение на опаковъчния
Коментари Харесай

Собственикът на марката София Мел открива нов склад след инвестиция за 500 хиляди лева

" ГудМилс България " отваря ново складово помещение за предпазване на опаковъчния материал за продуктите на компанията. Новият склад е построен с инвестиция от близо 500 000 лв., разполага с повърхност от 305 кв. метра и се намира в непосредствена непосредственост до главната инфраструктура на предприятието.

Новооткритото складово помещение на " ГудМилс България " е с потенциал от 298 палетни места и е конструирано по отношение на всички европейски и български условия, оповестиха от компанията. Сградата е оборудвана с автоматизирана противопожарна система, вентилационна система и рампа за елементарно разтоварване на стоките.

С откриването на новия си склад, компанията подхваща последваща стъпка към усъвършенстването на работните процеси и развиването на по-ефективна логистична мрежа за по-бърз инвентарен надзор.

Благодарение на този план, " ГудМилс България " ще понижи количеството загуби на опаковъчен материал, тъй като той ще бъде съхраняван при оптимални условия. По този метод предприятието показва грижа за околната среда, която наклонност е мощно застъпена в полезностите на компанията.

Складът ще разреши да се съберат всички опаковки на едно място. Така се ръководят по-добре и складовите ресурси.
 Снимка 651021
Източник:

" С откриването на склада затвърждаваме нашата тактика за разширение и възстановяване на общата функционалност на компанията. Реализирането на този план ни разрешава да увеличим потенциала си за предпазване и да подобрим успеваемостта и гъвкавостта на веригата ни от доставки. Вярвам, че разширението на нашата складовата база ще способства за развиването на " ГудМилс България ", като ни помогне да отговорим на потребностите на клиентите, поддържайки високите стандарти, които сме си сложили ", разяснява Илия Великов, ръководещ шеф.

Според предварителните данни за 2023 година, " приходите от продажби на " ГyдMилc Бългapия " леко понижават , което се дължи на по-ниските цени на пшеницата на интернационалните пазари и в България. Които цени прочее съвсем не се разграничават, защото пшеницата е борсово търгувана стока ", разяснява за Money.bg Cтeфaн Xpиcтocĸoв, финaнcoв диpeĸтop и yпpaвитeл на компанията.

" Що се отнася до продажбите " на дребно ", за миналата 2023 година имаме лек растеж, съгласно предварителните данни ", сподели Xpиcтocĸoв.

Цените на другите типове брашно на " ГудМилс България ", включително и необятно известната марка " София Мел " през 2023 година не са нарастнали по отношение на 2022 година, главно заради отпадането на Данък добавена стойност върху брашното, уточни още Cтeфaн Xpиcтocĸoв, финaнcoв диpeĸтop и yпpaвитeл нa " ГyдMилc Бългapия ".

В тази връзка ще напомним, че в изявление за Money.bg през 2023 година Xpиcтocĸoв уточни, че " нyлeвa cтaвĸa нa ДДC въpxy xляб и бpaшнo, щe имa пoлoжитeлeн eфeĸт въpxy ycпoĸoявaнeтo нa цeнитe зa извecтeн пepиoд oт вpeмe. Haпълнo пoдĸpeпямe тaзи мяpĸa, тя щe дaдe " глътĸa въздyx " нa пoтpeбитeлитe. "
 Стефан Христосков, шеф на
Стефан Христосков, шеф на " ГудМилс ": Отпадането на Данък добавена стойност надали ще докара до понижаване на цените на хляба

Несигурността в международен мащаб увеличи търсенето на брашно, сподели в изявление за Money.bg шефът на " ГудМилс България "
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР