Губещите сме всички ние, защото консумираме една публична разправия, която

...
Губещите сме всички ние, защото консумираме една публична разправия, която
Коментари Харесай

Даниел Киряков: Лидерите на ГЕРБ и ИТН са насадени на политически пачи яйца

„ Губещите сме всички ние, тъй като консумираме една обществена препирня, която не е директна, не е кардинална, не е учредена на нищо друго, само че на его и улавяне на обособени фрагменти от основни послания. Виждаме деформиране на обществената връзка, която се води от хола и бутикова телевизия. “ Това сподели в изявление за БНР от Центъра за разбори и спешни връзки.
И двамата водачи – както на ГЕРБ, по този начин и на " ИТН " (ИТН), са насадени на политически патешки яйца, счита Киряков.
ГЕРБ са основали дотам свои врагове, че никой не желае да се коалира с тях. Ясно е още след първия мандат на Борисов, че стабилно, монолитно парламентарно болшинство е невероятно, разяснява Даниел Киряков.
„ Затова и неговият модел като че ли се разви през годините по този метод. “
Същевременно не е съществено и съответстващо да се приказва за болшинство от 165 депутати, които са всички против ГЕРБ, означи анализаторът.
 Журналистка: Слави Трифонов оказва помощ на статуквото Журналистка: Слави Трифонов оказва помощ на статуквото
" Държавата няма пари, партиите нямат пари, с изключение на партията на властта - ГЕРБ, умората от предходните избори е голяма и единствено човек, койт...
Получава се по този начин, че отказващите изявленията – и, и министър-председателят в оставка, са в позиция на последна осведомителна инстанция, посочи Даниел Киряков.
„ Това е нов род, в който въпросният политик, обществена фигура, се е окопал и си е основал лична медия, която би трябвало да излъчва и всички останали да прекопират безрезервно. “
Медийната конкуренция сред двамата водачи – Бойко Борисов и Слави Трифонов, наподобява объркваща за фена, който има по-високи критерии за обществена връзка, безапелационен е Киряков.
Отказът на Слави Трифонов да направи държавно управление от ГЕРБ се разчита като уязвимост, само че от останалите хора – като комплициране и мощ, „ тъй като желае да натрие носа на Бойко Борисов “, уточни той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР