Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо е подлагал на сексуален

...
Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо е подлагал на сексуален
Коментари Харесай

Куомо е тормозил сексуално редица жени според разследването

Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо е подлагал на полов тормоз редица дами, заяви CNN с позоваване на основния прокурор на Ню Йорк Летисия Джеймс.

Тя организира следствие по отношение на обвиняванията в полови похищения против губернатора от Демократическата партия, при което е открито, че изказванията за тормоз са основателни.

Според оповестения обстоен отчет от следствието, обект на похищенията са били сегашни и някогашни държавни служителки, както и дами отвън държавното ръководство .

против Куомо бяха отправени през февруари от служителката от екипа му Линдзи Бойлън и от неговата някогашна асистентка Шарлот Бенет. Дни по-късно съобщи, че той си е разрешил недопустимо държание. Скандалът и след месец сигналите към този момент бяха девет .
 Девета жена упрекна Куомо в секстормоз
Девета жена упрекна Куомо в секстормоз

Поредна някогашна служителка подаде сигнал

Впоследствие група дами от Конгреса популяризира писмо с искане той

Куомо от своя страна отхвърли обвиняванията да са истина и отхвърли да се отдръпна, като настоя да се изчакат резултатите от следствието. Адвокатът му разяснява, че макар навика си да прегръща и целува, Куомо не може да бъде упрекван в принуждение. Самият той призна, че бързо съкратява дистанцията с хората, само че не желае това да се схваща превратно.

Президентът на Съединени американски щати взе отношение по тематиката, като съобщи, че губернаторът би трябвало да подаде оставка , в случай че следствието удостовери обвиняванията за полов тормоз против него.
 Повечето нюйоркчани не желаят нов мандат за Куомо
Повечето нюйоркчани не желаят нов мандат за Куомо

След като кавги раздрусаха ръководството му
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР