Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис спря кампанията си за президент

...
Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис спря кампанията си за президент
Коментари Харесай

Рон ДеСантис се оттегля от президентската кампания в САЩ, подкрепя Тръмп

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис спря акцията си за президент на Републиканската партия в неделя в навечерието на първичните избори в Ню Хемпшир и поддържа Доналд Тръмп, поставяйки завършек на кандидатурата на Белия дом, която не съумя да отговори на упованията, че той ще се появи като сериозен противник на някогашния президент.

„ За мен е ясно, че болшинството от републиканските първоначални гласоподаватели желаят да дадат на Доналд Тръмп още един късмет “, сподели той във видеоклип, оповестен в X, прочут преди като Twitter. Първите първоначални избори в Ню Хемпшир се организират във вторник.

Амбициозният губернатор на огромен щат влезе в президентската конкуренция през 2024 година с огромни преимущества в устрема си да се изправи против Тръмп, а ранните първоначални социологически изследвания демонстрираха, че ДеСантис е в мощна позиция да направи тъкмо това. Той и съдружниците му натрупаха политическо положение много повече от 100 милиона $ и той се похвали със забележителен законодателен оп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР