Губернаторът на американския щат Калифорния Гавин Нюсъм нареди на всички

...
Губернаторът на американския щат Калифорния Гавин Нюсъм нареди на всички
Коментари Харесай

Карантина в Калифорния заради коронавируса

Губернаторът на американския щат Калифорния Гавин Нюсъм подреди на всички жители да си останат по домовете, с цел да се противодейства на разпространяването на ковид, предадоха международните организации.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1526
Новата мярка влезе в действие от нощес. Тя разрешава магазини за хранителни артикули и бензиностанции да продължат на работят.

Карантината се отнася за към 39,5 милиона души в най-големия щат на Съединени американски щати.

Губернаторът сподели на конференция, че заповедта ще се постанова посредством обществен контакт, а не посредством полицейски ограничения.

По-рано кметът на втория по величина американски град Лос Анджелис подреди на жителите да не напущат домовете си. Кметът Ерик Гарсети сподели, че затварянето на молове, спортни обекти и други места, на които се събират доста хора, ще остане в действие най-малко до края на месеца.
Калифорния е измежду най-тежко засегнатите от ковид щати, там има над 1000 доказани случаи и най-малко 18 умряли.

Губернаторът Нюсъм изиска от президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския неотложно да изпрати американски боен транспортен съд болница в пристанище Лос Анджелис, защото през идващите осем седмици в щата се чака скок на случаите на болест, осведоми Българска телеграфна агенция.

В писмото си губернаторът написа, че съгласно специалисти към 56 % от калифорнийците, което е 25,5 милиона души, се чака да се заразят с ковид.

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1526  Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване! Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване!  Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид  Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР