Грузия – това са едни от най-старите в света градове,

...
Грузия – това са едни от най-старите в света градове,
Коментари Харесай

Топ 7 на най-търсените грузинки в света на модата

Грузия – това са едни от най-старите в света градове, прелестно море, доста слънце, чудодейни минерални извори, вдигащи се в небесата кавказки зъбери, открити и приветливи хора. А това са седемте най-търсени грузинки в света на модата.
Тамта Шедания



Тамта е грузинска моделка. Момичето е почнало кариерата си в своята татковина. Живяла е във Франция и Хонконг. Снимала се е за Vogue и Harper's Bazaar.

Лика Метревели, 24 години




Лика Метревели през 2009 година печели купата " Мис Тбилиси ", през 2012 година — " Вице-мис Грузия ".

Анна Шелия, 17 години



За своите 17 години грузинската моделка Анна Шелия е взела участие в ревю на Ralph & Russo, работила е с марката Mango, дизайнерите Зухаир Мурад, Марк Бауэр, Валентин Юдашкин. Анна е взела участие в седмиците на модата в Милано, Париж и Тбилиси.

Елена Сатине, 30 години



Елена Сатине е американска моделка и актриса с грузински корени. Тя е имала функции в сериали като " Агентите на ЩИТ ", " Отмъщение ", " Вълшебният град ", " Морска полиция: Спецотдел ", " Тайните на Смолвил " и други Момичето е било и на кастинга за ролята на Денерис Таргариен в " Игра на тронове ".

Жанет Кердикошвили, 26 години



Жанет Кердикошвили - съветска моделка с гризнски корени, която през 2011 година завоюва купата " Мис Грузия — 2011 ". През 2013 година тя показа Грузия на състезанието " Мис Вселена ".

Анна Ахвледиани




Анна Ахвледиани е фаворитка на италианската фешън къща Dolce & Gabbana. Момичето бе определено всред 500 претендентки.

Тако Нацвлишвили, 19 години

През 2015 година единствено на 17-годишна възраст Тако Нацвлишвили стана лице на италианската марка Armani Collezioni. тя също взе участие в ревюта на марки като Versace, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Yohji Yamamoto. През 2015 година моделката взе участие в Седмицата на модата в Париж. Майката на Тако е немска, манекенка и основателка на стилната организация Look Models в Грузия.




Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР