Грузински трафикант обърна автомобил с 12 сирийски мигранти край Бургас,

...
Грузински трафикант обърна автомобил с 12 сирийски мигранти край Бургас,
Коментари Харесай

Грузински трафикант обърна автомобил с 12 сирийски мигранти край Бургас

Грузински трафикант обърна автомобил с 12 сирийски мигранти край Бургас, откакто карал 10 км в насрещното и блъснал четири коли. Спрял го конфликтът с пети автомобил, чийто водач е потърпевш. Каналджията и мигрантите съумели да избягат, само че по-късно са хванати от полицията.

Около обяд лекият автомобил пътувал в посока Бургас. В региона на местността " Пода ", евентуално поради екипа на Гранична полиция, който бил на пост, автомобилът с мигрантие се върнал, само че в насрещното платно, блъскайки общо 5 коли, последният удар бил в колата Никола Николов.

" Бежанци са бягали в насрещното са карали и водачът се удря в моя водач в тяхната кола ", съобщи Никола Николов, притежател на пострадалия автомобил.

Заради злополуката автомобилът с мигрантите не могъл да продължи. Бежанците и водачът избягали. Свидетел на случката станал този продавач на риба.

" Чух единствено удар, взрив, мощен удар, доста мощен ", споделя Велиян Велиянов, свидетел.

След като 4 екипа на полицията претърсиха гората край пътя, заловиха общо 12-те мигранти от Сирия и водача – 47-годишен грузински жител. Бежанците са откарани в разпределителен център, а трафикантът им е задържан.

Репортер: Давид Сукнаров


Последвайте ни във и
Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР