Груповата фаза на Шампионската лига е към края си, но

...
Груповата фаза на Шампионската лига е към края си, но
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Борусия Дортмунд - ПСЖ, състави

Груповата фаза на Шампионската лига е към края си, само че в група Ф, към момента има защо да се играе. Борусия Дортмунд посреща Пари Сен Жермен на " Сигнал Идуна Парк ". а срещата ще проследим на Gong.bg

В първия мач ПСЖ завоюва удобно, побеждавайки тима от Бундеслигата с 2:0 с помощта на голове на Мбапе от дузпа и Ашраф Хакими.

Домакините от Дортмунд през днешния ден ще бъдат без Емре Джан и Юлиан Риерсон заради санкции. Феликс Ннмеча и нападателя Юсуфа Мукоко пък са навън с травми..

Луис Енрике също ще би трябвало да се бори с някои отсъствия, в това число намиращият  се във форма Усман Дембеле, който е осъден. Нуно Мендеш и Фабиан Руис са контузени, само че мениджърът ще може да употребява на скоро завърналите се Уорън Заир-Емери и Маркиньос.

Парижани могат да преминат към идната фаза с тъждество, само че би трябвало да се надяват Нюкасъл да не завоюва срещата си с Милан. Ако Мбапе и компания завоюват трите точки пък ще завършат преди всичко, което сигурно е цел в клуба.

  22:00 Борусия Дортмунд - ПСЖ   

Стартови сформира:

Борусия Дортмунд: 1. Кобел, 5. Бенсебани, 6. Йозчан, 11. Ройс, 14. Фюлкрюг, 15. Хумелс, 17. Волф, 19. Брандт, 2. Сюле, 27. Адейеми, 43. Байно-Гитенс

Наставник: Един Терзич

⬛️ Mit dieser Elf zum Gruppensieg!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР