Групата, създала хита Firestarter - съставена от Лиъм Хаулет и

...
Групата, създала хита Firestarter - съставена от Лиъм Хаулет и
Коментари Харесай

Продиджи посвещават предстоящото си турне на Кийт Флинт

Групата, основала шлагера " Firestarter " - формирана от Лиъм Хаулет и Максим - посвещава идните летни концерти на починалия си фронтмен, който трагично лиши живота си на 49-годишна възраст през 2019 година

Разкривайки проектите си за турне в Обединеното кралство, отдадено на 25-годишнината от албума " The Fat of the Land ", те обявиха: " Нямаме самообладание да се върнем на сцената и още веднъж да свирим нашите песни за хората. 25-годишнината на " Fat of the Land " ни се стори подобаващ миг да се завърнем пред аудитория. Ще осъществим части от всички наши албуми и може би някои, които не сте чували до момента ".

Турнето ще стартира с две вечери в O2 Academy в Шефилд на 8 и 9 юли, последвано от гастроли в Ливърпул, Лийдс, Бирмингам, Нюкасъл и Манчестър.

Съобщението на групата идва дни откакто дуото отдаде респект на Флинт във връзка третата годишнина от гибелта му.

Те написаха в интернет: " Изминаха три години... Липсваш ни всеки ден, братко, само че те усещаме постоянно с нас и към нас. Твоят огън в никакъв случай няма да угасне. Остани пънкар, братко. Ние живеем постоянно! ".

В момента Лиъм и Максим работят по албум в чест на починалата звезда, откакто през май 2021 година пуснаха тийзър за почитателите си.

След трагичната гибел на Кийт създателят и продуцент на песни Лиъм удостовери, че „ The Prodigy ” са се върнали в студиото за първи път след самоубийството му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР