Групата Обнови Европа“ в Европейския парламент осъжда политическите атаки на

...
Групата Обнови Европа“ в Европейския парламент осъжда политическите атаки на
Коментари Харесай

„Обнови Европа“ осъжда атаките на антиевропейци срещу евродепутата Илхан Кючюк

Групата „ Обнови Европа “ в Европейския парламент осъжда политическите офанзиви на антиевропейски и популистки партии в България против евродепутата Илхан Кючюк по отношение на работата му по годишния отчет за Северна Македония като непрекъснат докладчик на Екологичен потенциал, оповестиха от групата.

Засилването на спекулациите и популистките изказвания както в Северна Македония, по този начин и в България не спомага за постигането на градивен разговор и не обезпечава нужната необятна поддръжка за отчета от страна на политическите фамилии в Европейския парламент.

" Обнови Европа " приканва всички български и македонски политици да се дистанцират от несправедливите рецензии, отправени против Илхан Кючюк. Неговите дейности в интерес на присъединението на Северна Македония към Европейски Съюз са добре известни от години, въз основа на неговия бездънен европейски ангажимент и на уговорката му за европейско бъдеще на района. " Действията и резултатите на Илхан за района би трябвало да бъдат източник на горделивост и ентусиазъм за всички нас и всички можем да бъдем изцяло уверени, че той работи старателно за добросъседски връзки ", споделят от " Обнови Европа ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР