Групата на ГЕРБ в Общинския съвет на Несебър бе разформирована

...
Групата на ГЕРБ в Общинския съвет на Несебър бе разформирована
Коментари Харесай

Заличиха ГЕРБ в Общинския съвет на Несебър

Групата на ГЕРБ в Общинския съвет на Несебър бе разформирована на днешното съвещание, откакто двама от определените парламентаристи Александър Стоянов и Михаил Минчев оповестиха, че стават самостоятелни. По този метод в локалния парламент ГЕРБ остана единствено с един представител - дългогодишният консултант Христо Яръмов от Равда.

Несебърската политика има своите особености и е посочила през годините, че огромните национални партии рядко са фактор в локалния парламент. Българска социалистическа партия, да вземем за пример, имат двама представители - Георги Георгиев и Петър Хрусафов, само че те нито са членове на партията, нито по някакъв различен метод се свързват със социалистите. 

За сметка на това " Българските социалдемократи " са първа политическа мощ, Политическа партия " Море " - втора, посланичество имат още ССД и " Движение 21 ".

На този стадий не е обществено известна повода за напускането на Александър Стоянов и Михаил Минчев, само че това евентуално е част от развой на прегрупиране в локалния парламент. Припомняме, че единствено преди месец ОбС-Несебър напусна друго знаково име - Георги Манолов, който се отдръпна и освободи мястото си за сътрудника Недялко Йорданов, положил през днешния ден клетва.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР