Група шофьори на камиони са използвали превозните си средства, за

...
Група шофьори на камиони са използвали превозните си средства, за
Коментари Харесай

Шофьори на камиони направиха нещо невероятно - спасиха живот СНИМКИ

Група водачи на камиони са употребявали транспортните си средства, с цел да оказват помощ на човек, измъчен от психологични проблеми. Случката се разиграва рано сутринта в понеделник под надлез в Небраска.

От споделени в мрежата фрагменти е видно, по какъв начин пет камиона, подредени един до различен са спрели придвижването. В това време лицето, което евентуално е желало да скочи от надлеза, получава здравна помощ.

„ Благодаря за бързата реакция на офицери, бойци, парамедици и други на тази обстановка през днешния ден в Омаха и изключително на тези водачи на камиони, че се включиха да оказват помощ. Ако в миналото имате потребност от някой, който да ви изслуша, помощта е на едно телефонно позвъняване на 988 “, сподели щатският патрул на Небраска в обява в обществените медии.



Шофьорите на камиони се активизираха по сходен метод в Детройт през 2018 година

Тогава при сходен случай 13 камиона се подредиха под надлез, за ​​да оказват помощ на мъж, който изпитва психологични проблеми.

„ Ние знаем, че нормално, в случай че някой скочи от тази височина, ще е съдбовно, “ споделя щатският патрул.

Той добавя, че постоянно водачи на камиони непринудено са помагали за попречване на вероятно самоубийство.

„ Те също желаят да оказват помощ. Никой не желае да види по какъв начин някой лишава живота си и в случай че би трябвало да паркирате камиона си под надлез за няколко часа, с цел да се уверите, че някой е в сигурност, те са повече от подготвени да го създадат, “ сподели още той.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР