Група полски журналисти посети вчера ваканционно селище Албена“ за информационен

...
Група полски журналисти посети вчера ваканционно селище Албена“ за информационен
Коментари Харесай

Журналисти представят Зелената мисия на Албена в Полша

Група полски публицисти посети през вчерашния ден ваканционно населено място " Албена “ за информативен тур, проведен взаимно с туристическите министерства на Полша и България. Специалистите се срещнаха на място с опциите за летен и конгресен туризъм, отличните естествени дадености за водолечение и рехабилитация, както и изискванията за осъществяване на спортни лагери и надпревари.

" Постарахме се да представим по най-хубавия метод българското Черноморие като сигурна и налична дестинация за посетители от Източна Европа и по-конкретно от Полша. Имаме дългогодишни обичаи на тези пазари, които се надяваме да затвърдим и доразвием със взаимни старания “, сподели Красимира Стоянова, изпълнителен шеф на " Албена Тур “ ЕАД, която посрещна делегацията.

След тематичната презентация тя показа, че представителите на медиите са останали мощно впечатлени от напъните на " Албена “ да предлага резистентен туристически артикул, следвайки възприетата от мениджмънта на компанията Зелена задача.

" Защитата на биоразнообразието, чистотата на плажа и морската вода, вложенията във възобновими енергийни източници, потреблението на минерална вода и лично екологично произвеждане на храни и питиета, умното ръководство на отпадъците и обществената отговорност са единствено част от изискванията, с които съобразяваме всяко наше управническо решение. Именно това впечатли най-силно гостите от Полша, които от дистанцията на опита си със стотици други курорти по света споделиха, че сходно отношение към бизнес модела е извънредно рядко “, приключи тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР