Група от танцьори на Lizzo публикува изявление, защитаващо певицата на фона на съдебно дело

...
Група танцьори, които са работили с Lizzo по нейното телевизионно
Коментари Харесай

Група танцьори, които са работили с Lizzo по нейното телевизионно шоу и турне, защитават певицата, след като трима други бивши резервни танцьори я обвиниха в сексуален тормоз и токсичен работна среда в дело, заведено по-рано този месец.

В акаунта в Instagram бе споделена публикация за „THE BIG GRRRLS“, която е посветена на телевизионното шоу на Lizzo за избора на резервни танцьори. „Lizzo's Watch Out For The Big Girls“ беше излъчен по Amazon Prime през 2022 г. и спечели наградата Primetime Emmy за изключителна състезателна риалити програма.

„Прекарахме страхотно времето в The Special Tour,“ гласи публикацията. „Бяхме толкова чест да споделим сцената с такъв невероятен талант. Това изживяване от турнето надмина просто #Special! Ангажиментът към характера и културата, които имат предимство пред всяко движение и момент, беше един от най-големите уроци и благословии, които можехме possibly ask for."

искът описва няколко случая на предполагаемо неправомерно поведение по време на турне с Lizzo, танцьорите, които я защитават, казват, че певицата им е помогнала да създадат платформа, за да имат цел.

„Пътувахме и изследвахме нови хоризонти на света. Толкова много предимства за преодоляване на трудностите, които обществото и индустрията за развлечения и красота могат да донесат“, се казва в публикацията.

След като делото привлече широко внимание, Лицо отговори с изявление, наричайки твърденията на жените „сензационни истории“.

„Обикновено избирам да не отговарям на неверни обвинения, но те са толкова невероятни, колкото и да звучат и твърде скандални, за да не бъдат разгледани“, каза тя в изявлението си. „Тези сензационни истории идват от бивши служители, които вече публично признаха, че им е казано, че поведението им по време на турне е неподходящо и непрофесионално.“

В делото танцьорите казват, че са били обвинени в пиене по време на турне – което те отрекоха. Те казват, че са били уволнени малко след този инцидент.

Те също така твърдят, че Лицо и нейният капитан на танцовия отбор Шърлийн Куигли, която е посочена като обвиняема по делото, са ги принудили да отидат на секс шоу в червено в Амстердам светъл квартал. Дейвис твърди, че Лицо е притискала нея и Родригес да се ангажират с гола изпълнителка по време на шоуто, въпреки че тя е казала „не“ няколко пъти.

Дейвис също така твърди, че Лицо е намекнала за наддаването на тегло на Дейвис няколко пъти, казвайки, че е "притеснен" за нея в един момент.

CBS News се свърза с представител на Amazon Prime Video за допълнителен коментар относно изявлението, споделено от акаунта на „Lizzo's Watch Out For The Big Girls“.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР