Група Кикимора кани феновете си на една от редките си

...
Група Кикимора кани феновете си на една от редките си
Коментари Харесай

Група Кикимора запознава феновете с предстоящия си албум в нов концерт

Група " Кикимора " кани почитателите си на една от редките си клубни изяви. В един от последните си концерти за годината, групата ще показа материал и от новия си албум, който ще бъде публикуван през идната година. Групата е на финалната права по довеждане докрай на втория си англоезичен албум, който ще носи името ”For A Broken Dime. ”

Предишният албум на групата “Dirty Nails ” беше публикуван предходната година от английската компания " Escape Music " и се популяризира в съвсем целия свят. Албумът получи ласкави мнения в интернационалната преса, като даже влезе в Топ 50 на най-хубавите рок албуми на годината в класацията " Denim & Leather " - на забележителното 9-то място. Групата показа албума с концерт, който бе излъчен неведнъж по българската телевизия.

Новият албум съдържа 10 авторски песни и продължава традицията на предходния, като се отличава с радиофоничност и високо вокално и инструментално майсторство.

На концерта в " Sofia Live Club " на 16-ти ноември групата ще запознае публиката с някои от частите в новия албум.

Създател на групата е рок динозавърът Николо Коцев - добре прочут на българската аудитория и един от обичаните рок създатели, чиито артикули съчетават традицията с новаторско, прогресивно звучене. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР