Грозната история около обезобразената и обръсната 18-годишна Дебора от Стара

...
Грозната история около обезобразената и обръсната 18-годишна Дебора от Стара
Коментари Харесай

Още една жертва проговори: Приятел на садиста от Стара Загора също остригал приятелката си

Грозната история към обезобразената и обръсната 18-годишна Дебора от Стара Загора съумя да разсъни публичното възмущение както към сходни брутални актове на принуждение, по този начин и към нехайството на правосъдната система. Броени дни откакто стана известна жестоката преживелица, разиграла се преди месец, една друга жертва на сходно принуждение проговори и описа на какво е била подложена.

Нейното име е Диляна и по подигравка на ориста същата тази жена е била пребита от някогашния си сътрудник, който се оказва другар на обвинявания в зверското нахлуване против Дебора - 26-годишния Георги Георгиев.



Стоп кадър: Нова тв

" Не знам какво да чакам. Многократни са жалбите, да не кажа всеки ден, всяка седмица, а никакви ограничения не се вземат. "

Потресаващата си персонална история постадалата първо описа пред Нова тв. " Заплахите не стопират, не стопира да ме качва в обществените мрежи от различен профил на малолетния си наследник. Още повече, че си взе квартира до жилището ми ", показа Диляна.

Пред ефира на теревизията тя не скри, че побоят, който ѝ е нанесъл въпросният мъж, чието име тя не загатва, е траял към 3 или 4 часа. " Имах мозъчно разтърсване, комоцио, счупена ключица, строшен зъб. Психически не мога да опиша какво се случи ", сподели тя.

Диляна описа и за връзката сред някогашния си другар и касапина с макетния нож. " Познават се, задавали са му на Георги въпроси къде съм, в случай че ме е видял ", продължава тя.

Оказва се обаче, че това не е първият случай, в който Диляна е била пребита от някогашния си. Преди към 10 години тя още веднъж е била измъчвана от него, като тогава е била и остригана.

" През 2014 година също ми нанесе побой, тогава ме и подстрига с машинка, с гола глава бях ", признава тя. От 2019-а сме разграничени, потеглих си като бях бременна. "



Оттогава насам тя не стопира да подава тъжби. Била е в спешен център. Диляна не пропусна да благодари на хората там, помогнали ѝ да си стъпи на краката.

" Той не работи, отглежда животни в Самуилово. Но животни на негово име няма. Не знам какво и кой е зад тила му, само че сигурно има нещо ", добавя още разтревожената жена.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР