Грозен инцидент се е случил в посолството на Украйна в

...
Грозен инцидент се е случил в посолството на Украйна в
Коментари Харесай

Екшън в София! Дъщерята на починалия 39-годишен дипломат нападна екип на Спешна помощ

Грозен случай се е случил в посолството на Украйна в София. От столичния Център за незабавна здравна помощ оповестяват, че лекари са били забавени на входа на посолството от проверяващи и дипломатът, за който бил подаден сигналът, е умрял.

В миг на афект щерка му се нахвърлила върху медиците с юмруци и ритници. Сигналът за влошено положение на 39-годишен посланик в посолството на Украйна бил подаден в неделя вечерта. Спешните медици са пропътували дистанцията от площад " Сточна гара " до кв. " Овча купел " за 10 минути, изясни пред Дарик Катя Сунгарска, представител на центъра.

Над пет минути обаче им трябвали, до момента в който преминат инспекциите на входа на посолството, след които заварили пациента умрял. " Проследихме GPS-а на колата за спешна помощ, пътували са със сирени и светлини, за 10 минути са стигнали. Имало е закъснение 5-6 минути на входа, тъй като това е посолство и би трябвало да се правят нужните дейности за инспекция. В момента, в който екипът ни е отишъл, индивидът е бил умрял. Въпреки това нашият доктор е направил цялостния размер реанимационни дейности.

Всичко допустимо сме създали ", изяснява Сунгарска. " Що се отнася до самия случай - нашият доктор е извикал полиция, те са пристигнали, извадили са екипа. Искали са им пояснения. И отсам на сетне тези органи би трябвало да си свършат работата ", разясни представителят на Спешната помощ. Спешният доктор и парамедикът нямат съществени пострадвания след случая, не е ясно обаче каква е била повода за гибелта на дипломата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР