Грозен е начинът, по който всичко това се случва. Прилича

...
Грозен е начинът, по който всичко това се случва. Прилича
Коментари Харесай

ГЕРБ с реакция след мащабната акция на МВР

" Грозен е методът, по който всичко това се случва. Прилича ми на форсмажорно състояние, което някой неопитен разгласи и след това му скочиха всички от обединението ". Това разяснява зам.-председателят на Народно събрание Росица Кирова.

" Невероятна режисура – нямаше Министерски съвет през днешния ден, цялостен следобяд са водени диалози кое и по какъв начин да се случи. Защо смятате, че е вярно това, което всички отричахме, това е извънредно, потресаващо. Ако има учредения, доказателства дейности, по които нещо да се подхваща, то би трябвало да е по верния метод ", добави Кирова.

По думите ѝ последният месец държавното управление губи не поради ГЕРБ или поради Борисов, а поради тяхната лична отпадналост да се оправят с рецесиите.

" Не е арестуван. Борисов е в дома си, пред който сме всички ние. Адвокат Менков беше позволен едвам след час, това е жестоко нарушаване на Наказателно-процесуален кодекс. В 20 ч. да се стартират такива дейности се прави единствено при тежко закононарушение, а няма данни за такова ", съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова, която е с други членове на ГЕРБ пред дома на Борисов.

" Абсурдно е това, което се случва. Ние се трансформираме в страна, в която важат бойкорашковските правила. Това не е възможно - водач на най-голямата опозиционна мощ в 20 ч. да е с 10 служители на реда в дома му. В момента жестоко се погазват конституционни права. Достъпът до отбрана е такова. Повече от час не беше позволен юрист вътре, където се правят някакви следствия, без да знаем какви са. Не сме говорили с никого, на множеството от сътрудниците са изключени телефоните ", добави Атанасова. 

" Опитват се да арестуват Бойко, Менда, Влади Горанов и Севда... Много сложна задача за ръководещите, тъй като заповедта за арест въпреки всичко изисква да се сформира изречение с подлог и сказуемо... ", написа депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син във Facebook профила си довечера след новината за арест на водача на партията. В същото време ПР-ът на ГЕРБ опроверга информацията за задържане и посочи, че се прави инспекция.

В поста си Дилов споделя, че това е " превъзходен метод да се отклони вниманието от решенията за форсмажора, ние в НАТО ли сме, или не, цените на тока, горивата, олиото и така нататък В селото на въртоглавите всеки ден е панаир! ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР