Гробището обикновено не се свързва с приятни емоции, а повече

...
Гробището обикновено не се свързва с приятни емоции, а повече
Коментари Харесай

Трябва ли да се плашим от сънищата за гробище?

Гробището нормално не се свързва с приятни страсти, а повече с тъга, сълзи и боязън. Затова е обикновено, когато ни се присънят гробове, да изпадаме в суматоха и да се тормозим. Но не всеки път сънищата за гробище носят отрицателни послания. Всъщност постоянно са предвестител на позитивни събития. Ето и по какъв начин се поясняват съгласно другите тълкуватели на сънища и национални съновници.

Сънят, в които се появява гробище, се смятат като знак за приближаващо благоденствие. Нещо, към което се стремите, скоро ще се сбъдне.

Ако в съня си се намирате на познато селско гробище, евентуално скоро ще видите собствен непосредствен или ще получите добра новина от него. Възможно е и да се върнете към предходна обич или да стоплите охладнели връзки с родственици. Същият сън може да е и знак, че ще се преместите в дом, в който сте обитавали преди.

Съновидения, в което участва редица от гробове, е мотив по-скоро за терзание. Подобен детайл нормално е знак, че ще имате компликации в действителния живот. Вероятно ще се окажете в задънена улица и ще имате потребност от непозната помощ.

Гробището в съня може да се преглежда и като симптом, че изживявате огромна тъга, която таите надълбоко в себе си. Споделете я с някого, с цел да ви олекне най-сетне.

Ако в действителния живот се борите интензивно за някаква цел и ви се присъни гробище без особена причина, сънят предсказва, че ще постигнете желанията си.

Видите ли насън умрял ваш непосредствен да излиза от гроба си, сънят е знак, че този човек ви пази от беди. Същото съновидение може да подсказва, че би трябвало да отворите очите си за някаква истина.

Ако ви се присъни труп в гроб, пригответе се да научите огромна загадка. Не е наложително тя да е страшна.

Отворен гроб видите ли в съня си, отнасяйте се по-отговорно към своето здраве и си почивайте повече. Сънят сочи, че ви грози болест.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР