Гробът й обаче няма да е достъпен Домът, в който

...
Гробът й обаче няма да е достъпен Домът, в който
Коментари Харесай

Родният дом на принцеса Даяна отворен за посетители

Гробът й обаче няма да е наличен
Домът, в който принцеса Даяна е живяла като дете, отваря порти за гости това лято. От 1 юли до 31 август имението Алторп ще бъде отворено от 12 до 17 часа всеки ден (без 6, 7 и 21 юли), като последните групи ще бъдат допускани в 15 часа. Домът е частен, заради което е допустима смяна в този график.
Имението се намира до автомагистрала M1, на към час и половина от Лондон с кола.
Нова галерия ще разкрие още детайлности за семейство Спенсър. Посетителите ще научат за любовта на фамилията към животните. Един от експонатите, говорещ за това, е портрет на обичаната котка на Даяна – Мармалейд, нарисуван от известната полска художничка Анела Павликовска. Художничката е рисувала също Лейди Ди и нейните братя и сестри като деца.
Животните са част от историята на семейство Спенсър, което идва със своите стада от овце поради богатата паша още през 1486 година Построили своя дом там през 1508 година Оттогава зелените пасища и гори от дъб са в основата на техния живот и дом на доста животни (включително черен елен лопатар), бродили в парка от 15 век, и които и до през днешния ден са най-близките съседи на Спенсър.
Освен домът, в който прекарва детството си, Алтроп е и мястото, където Лейди Ди е заровена. Гробът й обаче не е наличен за гости. Той се намира на остров в средата на езеро Round Oval. В имота има мемориал, където посетителите могат да отдадат респект на починалата принцеса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР