Грипът поразява най-често децата под 4 години Висока остава заболеваемостта

...
Грипът поразява най-често децата под 4 години Висока остава заболеваемостта
Коментари Харесай

Четете в Марица: Полицаи върнаха портфейл по куриер

Грипът поразява най-често децата под 4 години

Висока остава заболеваемостта от остри респираторни болести и грип в Пловдив и региона, като най-потърпевши са децата. Това оповестиха от Регионалната здравна ревизия. Тя към момента е над прага, при който обстановката се счита за епидемиологична, като броят на инфектираните с вируса даже пораства.

Общински началник пое " Бизнесът за Пловдив "

Досегашният началник на „ Общинска защита “ Александър Стайков е новият изпълнителен шеф на „ Бизнесът за Пловдив “. Вчера стана ясно, че той е подал оставка от общинското дружество с претекста, че минава на друга работа.

Митницата в Пловдив отново с нов шеф

Митницата в Пловдив още веднъж е с нов началник. Досегашният заместник-началник Георги Костадинов Георгиев става съвместяващ длъжността шеф на Търговско дружество Тракийска. А шефът Георги Александров е пернат в София като зам.-директор на Агенция Митници.

Полицаи върнаха портфейл по пощальон

Когато 26-годишният пловдивчанин Иван Иванов схванал, че е изгубил портфейла си, изобщо не предполагал, че историята ще има положителна развръзка. Но се оказало, че чиновниците на реда от град Чепеларе ще му изпратят посредством куриерска пратка скъпата движимост, в която младежът съхранявал пари, персонални документи и банкови карти.

Иде заплаха от наводнения

Заради изобилните дъждове и топенето на снега в планините през идващите няколко дни на доста места в страната има заплаха от наводнения, предизвестиха през вчерашния ден от Министерството на околната среда и водите. Очаква се да се вдигне равнището на реките Марица и Тунджа.

Втора 3D маса " влиза " в органите

Медицинският университет към този момент разполага с втора интерактивна маса за дисекция, която разрешава студентите безусловно „ да влязат ” в сърцето и разнообразни органи и тъкани. За база се употребяват същински фотоси на пациенти, да вземем за пример от ядрено-магнитен резонанс, които специфичната маса проектира в 3D изображения
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР