Гринго на Софи Маринова завъртял бизнес с рекет, за да

...
Гринго на Софи Маринова завъртял бизнес с рекет, за да
Коментари Харесай

Гринго на Софка въртял рекет заради фалит

Гринго на Софи Маринова завъртял бизнес с рекет, с цел да избави певицата си от банкрут. Последните клюки гласят, че изпълнителката е закъсала съществено и има доста финансови проблеми, научи HotArena

Над 300 бона Софка дължи на банка за заем, като неизплатени са главница и лихви към нея. Освен това още 30 000 изпълнителката дължала на компания за бързи кредити–сума, която също не съумяла да покрие в точния момент.

Маринова натрупала отговорности и към други институции, до момента в който най-после кредиторите й не решили да си приберат вкупом всички пари. Тъй като на името на двете компании на певицата не се водят никакви парцели, които да послужат за обезщетение, фолк звездата най-вероятно ще се раздели със столичния си апартамент и къщата в провинцията.

Последното извънредно доста разстроило приятеля на Софка–Гринго, който приел случилото се извънредно съществено. Гаджето на фолкаджийката се пробвало да избави репутацията й от скандал, като вземе заеми от другари и близки.

Негова била и концепцията, Маринова да провежда величествен концерт в Арена Армеец за 20-годишния си празник. Събитието обаче е чак през декември, а двамата се надяват по-рано да съумеят да съберат средства за покриване на заемите си.

Освен това нямало гаранция, че ще разполагат с пари даже и след шоуто, с цел да отговорят на всичките си кредитори.

Въпреки че Софи съвсем не остава без участия и всяка вечер е по клубовете, певицата отново не съумява да си покрие всички борчове. И обичаният й решил да вземе нещата в свои ръце. Заедно с приятеля си Стефан Сливков, решили да изнудят айтоския предприемач Асен Атанасов.

Гринго също е от града и самичък избира жертвата си, к арайки Сливков да работи, написа „ Телеграф ”. Под опасност, че ще убият фамилията му те му желаят 50 бона рекет. Номерът с изнудването не минал и след сигнал в полицията, от жертвата, двамата пишман рекетьори са задържани.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР