Гримьорите не просто ги препоръчват, те смятат, че трябва да

...
Гримьорите не просто ги препоръчват, те смятат, че трябва да
Коментари Харесай

Vampy Lips: Как да комбинираме най-изтънчения и тъмен цвят червило?

Гримьорите не просто ги предлагат, те считат, че би трябвало да се осмелим да ги използваме. А що се отнася до грима по устните ни този сезон, доста тъмните нюанси ще вземат своето.

Vampy Lips се завръщат и в случай че си мислим, че са готик и мрачни, то експертите към този момент са тук, с цел да ни покажат, че бъркаме.

Визиите, основани от специалистите, са шикозни, очарователни и секси със мощна нотка тайнственост, която несъмнено ще ни допадне.

Нека забележим няколко хрумвания непосредствено от обичаните ни звезди

Известният гримьор Патрик Та има уязвимост към тъмни, червени и кафяви нюанси по устните, а Адриана Лима ни демонстрира някои от най-бляскавите хрумвания, подобаващи напълно за вечерна визия. В този случай звездата съчетава бордо с шокиращо котешко око.

Монохромната визия пък остава една от най-големите трендове, а при положение на Vampy Lips би трябвало да бъде съчетана с по-ярък колорит на червилото, с цел да подчертаем погледа и скулите си.

Само за смели е визията на Шей Мичъл, която носи съвсем черен цвят на устните си, смесен луксозно със земни нюанси на очите и кадифената й кожа.

Хейли Бийбър още веднъж ни изненадва с блестящ вид на Vampy Lips

Гримът на очите й е в нюд нюанси, а кожата придобива съвършен тип с помощта на хайлайтъра.

Оливия Родриго комбинира тъмното си червило с преливащи сенки за очи, доказвайки, че поколението Y2K знае по какъв начин да наподобява готино и сладко.

Лили Джеймс е музата на наклонността, защото нейните вампирски устни и бледи вежди основават необикновен контрастност.

Inspo: Устните на Хейли Бийбър се трансформират в есенна наклонност

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР