Гримът е неизменна част от живота на всяка дама, независимо

...
Гримът е неизменна част от живота на всяка дама, независимо
Коментари Харесай

Как да разберем дали сме прекалили с ГРИМИРАНЕТО

Гримът е неизменима част от живота на всяка дама, без значение дали тя прибягва към него единствено на специфични мотиви, или той участва неразделно в всекидневието й. Понякога в устрема си да изглеждаме по-добре обаче, ние прекаляваме с грима, което се вижда и от близките. Какви неточности позволяваме и по какво можем да познаем, че сме прекалили, прочетете в идващите редове.

Лицето и шията ви имат друг цвят

Ако не сте улучили своя колорит декор дьо загар, има способи да го изсветлите или извършите по-тъмен благодарение на спомагателни артикули, само че би трябвало да внимавате това да се случи освен в зоната на лицето, а да продължи и към шията, а от време на време и деколтето, с цел да не се получи резултатът „ маска “, което е не доста прелестно. Освен това, в случай че към момента съществува разлика, то най-вероятно сте нанесли прекомерно доста грим в зоната на лицето.

Частите на лицето ви изпъкват неестествено

Ако зоната на скулите, устните или очите ви изпъква повече от всекидневно, то евентуално сте прекалили с нанасянето на грима там. Не подчертавайте мощно всяка част от лицето си, ами се пробвайте да постигнете баланс – в случай че гримът на очите е по-силен, заложете на по-нежен цвят червило и противоположното. 

По зъбите ви остават следи от червило

Някои червила в реалност оставят следи по зъбите, само че в случай че се съобразите с количеството и словете, които нанасяте, можете ловко да избегнете това. 

Оставяте следи и при най-лекия досег
Златни правила за грим през зимата
Гримът за дамата през зимата може да бъде по-силен от грима през другите сезони. Зимният вид хубост е този, който се характеризира с т...
Прочети повече
Ако остават следи от грима ви на всички места, където се докоснете – то сигурно сте нанесли повече от нужното количество. Залагайте на леки и естествени визии в всекидневието си и бъдете по-дръзки на публични и значими мотиви. Такъв случай е да вземем за пример петната от пудра по якето или екрана на телефона.

Изглеждате друго на дневна светлина

Ако у дома се гримирате на изкуствена светлина посредством лампите, то на дневна светлина сигурно ситуацията няма да е по този начин „ ослепително “. По този метод не може да прецените съответно дали прекалявате с даден артикул и наслагването му. Използвайте дневната светлина, идваща от прозорците, с цел да създадете допустимо най-хубавата визия с грим.

Отнема ви повече време да изчистите грима си, в сравнение с да го създадете

Ако сте избрали верния почистващ артикул по отношение на потребностите и кожата ви, то най-вероятно няма да ви коства кой знае какви старания да премахнете грима си. Но в случай че губите десетки минути за отстраняването му – помислете дали пък не прекалявате с употребяваното количество и по какъв начин би се отразило това на кожата ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР