Грижи се за себе си! Пий повече вода! Не забравяй

...
Грижи се за себе си! Пий повече вода! Не забравяй
Коментари Харесай

Закуската на модерния човек - пълноценна и без лишения

Грижи се за себе си! Пий повече вода! Не забравяй да спортуваш най-малко 3 пъти седмично! Избягвай въглехидратите! Избягвай мазнините! Набавяй си повече протеини! Пий витамини! Не прекалявай с месото! Закусвай! Не закусвай!

Това са единствено една дребна част от фразите, които всеки търсещ по-здравословни други възможности на храненето е чувал!

Истината е, че, когато става въпрос за здравословно хранене и здравословен метод на живот, няма прецизен отговор за това кои са най-полезните храни и привички за всеки един от нас. По същия метод както и няма верен отговор, в коя прекаленост би трябвало да живеем:
В тази на строгия надзор над всичко, с което се храним, на прецизните ограничения, броенето на калории и ограничението ни от всичко, което е с етикет “нездравословно ”;Или в крайността на цялостното неглижиране на това, какво слагаме в тялото си, на честото преяждане, насищане на глада главно с “бърза ” и мазна храна и незадоволителния банкет на пресни и не модифицирани плодове и зеленчуци.Модерният човек, който обича да е деен, не се опасява да пробва нови неща, непрекъснато търси салдото сред работата и свободното си време и постоянно желае да схваща за всяка оригиналност на пазара за здравословно хранене, желае да откри по този начин наречената “златна среда ”.

Храната за него е значимо да е пълноценна, да е здравословна и да не е комплицирана за подготвяне.

Разпозна ли се?
В търсенето на същия този баланс, един нов бранд за нашия пазар е разкрил решението на това по какъв начин да прибавим повече потребни субстанции към първото ни ястие за деня!

Запознай се с! Това са серия от миксове, които съставляват разнообразни комбинации от сурови ядки, от които да си набавим потребни мазнини, семена богати на антиоксиданти и сушени плодове, с цел да се запасим с витамини и минерали!


Защо суперхрани?Суперхраните са група храни богати на белтъчини, витамини, минерали и потребни мастни киселини, които са ни нужни за поддържането на положително здраве и уравновесено тегло.

В основата на всеки един FoodBrains микс са заложени чиата, кокосът, орехите и хускът. Освен, че са уравновесен източник на протеини, въглехидрати, фибри и потребни мазнини, съставките, които FoodBrains са подбрали, могат да подобрят нашия всекидневен банкет на потребни витамини и минерали като витамин А, калций, магнезий, желязо и други!



Сушените плодове - хем сладки, хем полезниFoodBrains реализират запаметяващият се сладостен усет на своите миксове с помощта на сушените плодове! Освен че са извънредно хранителни, те съдържат и съвсем същото количество хранителни детайли като своите първоизточници, само че в доста по-малък размер.

Простите захари в сушените плодове като фруктоза и глюкоза могат да заситят гладът ни за сладко без да се усещаме отговорни. Затова и вие ще можете да приготвяте всяка FoodBrains закуска без добавена захар.

Ядки?
Суровите ядки, като орехи и бадеми, които също са съществена част от всеки микс, са източници на белтъчини и снабдители на ненаситени мазнини. Те имат свойството да лимитират равнищата на нездравословния холестерол и да поддържат сърдечно-съдовата система.

Не на последно място, семената като чиа, хуск и коноп във FoodBrains спомагат за бързата обработка на храната, с помощта на високите им количества фибри. Да не забравяме и съществуването на омега 3 и 6 мастни киселини, които подкрепят растежа на косата и подхранват кожата!

◄►
Как да си приготвим FoodBrainsМиксовете FoodBrains идват в седем разнородни и супер потребни усета!
Banana life, една от най-любимите комбинации на почитателите им, комбинира тропическия усет на банана и кокоса, до момента в който Cranberry feel припомня за “вкуса ” на есента, с помощта на главните си съставки алената боровинка и бадема!

В тяхната селекция откриваме и Date love (фурма и спирулина), Plum brain (сини сливи и коноп), Banana Life (банан с кокос) и още няколко запаметяващи се както по име, по този начин и по усет комбинации.

Всеки един усет идва разграничен в комфортни дребни порции, в които се съдържа задоволително микс, с цел да си приготвим пълноценна закуска.

FoodBrains елементарно става част от всяка закуска, като се добави към утринното смути, в купичката с кисело мляко или като част от съставките на някое сладко печиво!



Ако подготвяме закуската единствено за себе си, едно пакетче от 20гр. ще ни е изцяло задоволително, с цел да си набавим всички тези нужни и потребни субстанции, витамини и минерали, които са ни нужни за пълноценно начало на деня! След като изсипем FoodBrains в киселото мляко или плодовото ни смути, на микса ще му е нужна единствено 1 минута да престои, с цел да могат съставките да поемат от течността и да е изцяло готово за изразходване!
С малко повече въображение и време прекарано в кухнята, FoodBrains може да се трансформира и в съществена съставна част при приготвянето на веган десерти, домашни протеинови барчета, гранола и други!

Откъде да си го вземем
FoodBrains могат да бъдат закупени от формалния онлайн магазин на марката - www.foodbrains.bg.

След като създадете своя потребителски профил там, вие ще можете да управлявате бъдещите си доставки, изключително в случай че сте избрали опцията за месечен абонамент.

Ако желаете удобството на елементарно портативните им пакетчета, потребните свойства на супер храните и свободата да закусваш обичаната си храна на всички места, то FoodBrains е вашата нова опция за здравословна, пълноценна и вкусна закуска!

Научете повече за Foodbrains:Сайт
facebook
instagram
За нас
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР