Григорий Распутин не е нищо друго освен руска легенда. Той

...
Григорий Распутин не е нищо друго освен руска легенда. Той
Коментари Харесай

Съдбата на пениса на Распутин

Григорий Распутин не е нищо друго с изключение на съветска легенда. Той е човек, чиято гибел е безусловно по-драматична от живота, и чието сладкодумство е толкоз изумително, че мнозина имат вяра, че държи цяла страна под хвата си.

На фона на всички легенди и митове към „ лудия духовник “ на Русия, има една още по-голяма легенда: ориста на пениса на Распутин.

Според една история членът на Распутин е бил отсттранен от тялото му и споделен сред неговите поклонници. Други имат вяра, че набожен фетиш от руснаци, които живеят отвън страната си, безусловно се е прекланял на отрязания орган с вярата, че неговата мощ ще се трансферира върху тях и ще ги подари с плодовитост. Неговата същинска орис обаче евентуално е доста по-малко пикантна.

Ето всичко, което знаем за пениса на Распутин.

 Ecstatic ritual of Khlysts (radeniye)

Хлисти по време на обред, в който се самобичуват

Преди да се опитаме да разберем какво се е случило с пениса на Распутин, е значимо да разберем за какво изначално той е бил толкоз основна част от неговата история. Въпреки че е прочут като духовник, той не принадлежи към медал, който практикува изключително безрезервно неща като сдържаност и самоограничение.

Вместо това, приказва се, че Распутин е част от фракция, известна като хлистите. Според Енциклопедия Британика подземната православна християнска фракция има вяра, че човек е „ най-близо до Бога “ единствено когато доближи положение на полово безсилие след интервал на нескончаем разврат.

Както може да се допусна, това прави Распутин много зает с дамите в царска Русия – в това число, както се твърди, и със брачната половинка на царя. Дори дълго след гибелта му, голословните клюки за аферата на Распутин с кралица Александра не престават и се счита, че са изиграли ролята в претекстовете на благородниците, които в последна сметка го убиват.

Въпреки това, както сподели историкът Дъглас Смит пред списание Town and Country, е малко евентуално двамата да са спали дружно. „ Александра е много благородна викторианска жена “, споделя Смит. „ Няма метод и няма доказателства, че тя би потърсила Распутин за секс. “

Морска краставица

Въпреки че събитията към гибелта на Распутин и ориста на пениса му остават предмет на спор, ясно е, че той е бил погубен на 30 декември 1916 година в двореца Юсупов в Санкт Петербург – съгласно известната история, много мъчно.

„ Този ​​дявол, който умираше от отрова, който имаше патрон в сърцето си, би трябвало да е бил възкресен от мъртвите, от силите на злото. Имаше нещо ужасяващо и чудовищно в неговия демонски отвод да почине “, написа Юсупов в записките си, съгласно списание Smithsonian.

И до момента в който Распутин в последна сметка умира от удавяне, ориста на пениса му остава в тайнственост. Първите известия за него идват през 20-те години на предишния век, когато група съветски имигранти, които живеят във Франция, настояват, че имат тази най-ценна благосъстоятелност на монаха. Съхраняван от тях като религиозна светиня, легендата споделя, че отрязаният член е имал силата да дава плодовитост.

Когато новината стигнала до дъщерята на Распутин Мария, съгласно историята, тя прибрала пениса и жигосва тези мигранти и техните практики. Естествено, няма материални доказателства за това.

През 1994 година пък американски колекционер на име Майкъл Августин споделя, че се е сдобил с пениса откакто купува имение на починалата Мария Распутин. По-късно обаче е открито, че гротескният обект не е нищо повече от изсушена морска краставица.

 Spb 06-2012 Moika various 03

Дворецът Юсупов

От 2004 година в Музея на съветската еротика в Санкт Петербург седи изложен пенис, за който се твърди, че е Распутиновия. Собственикът на музея споделя, че е платил колосалните 8000 $ за големия член, който е с впечатляващия размер от 30 сантиметра. Повечето специалисти обаче считат, че това мистериозно месо в действителност е просто отсечен пенис на бик или евентуално на кон.

Съдбата на същинския орган обаче евентуално е доста по-малко забавна. През 1917 година е осъществена аутопсия на лудия духовник, откакто тялото му е извадено от реката. Съдебният доктор по случая, Дмитрий Косоротов, прави цялостна аутопсия – и се твърди, че до момента в който Распутин сигурно е бил в доста неприятно положение след цветущото си ликвидиране, неговият пенис си е бил където би трябвало.

„ Историите за пениса на Распутин стартират съвсем незабавно след гибелта му “, споделя Едвард Радзински, създател и специалист по руснака. „ Но всички те са легенди и митове. “

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР