Григорий Распутин е най-загадъчната и противоречива фигура в руската история.

...
Григорий Распутин е най-загадъчната и противоречива фигура в руската история.
Коментари Харесай

Последните пророчествата на Распутин, от които ще настръхнат косите ви

Григорий Распутин е най-загадъчната и спорна фигура в съветската история. Той е роден в нормално селско семейство при започване на 20-ти век в Покровское. Пристигайки в Санкт Петербург, се сближава с кралското семейство на Николай II.

Пророчества за фамилията на императора


Всичките му прогнози за бъдещето Распутин обрисува в две произведения. Той предсказа гибелта на кралското семейство и рухването на Империята.

Според старейшината, в случай че почине от ръцете на селяните, тогава Русия ще продължи да съществува спокойно. Но в случай че убийците му са свързани с кралското семейство, тогава императорската династия няма да живее даже две години.

И по този начин се случило, две години по-късно Николай II и фамилията му бяха разстреляни от болшевиките. Имаше Революция и революция.
Распутин за бъдещето на Русия.

1. През 1915 година той приказва за скорошното идване на ново държавно управление, което ще бъде белязано с доста пролята кръв. Името на Санкт Петербург ще се промени.

2. Той показва точната дата на обсадата на Ленинград, като споделя, че вижда града заобиколен от германци и жителите ще бъдат изправени пред огромен апетит.

3. Распутин също предвижда времето на "червената яма ". Когато се образува нова империя (СССР), само че тя също ще се разпадне.

4. Поглеждайки към Луната, той пророкува, че американец ще стъпи на нейната повърхнина, само че Гагарин ще бъде първи в космоса.

Прогнози за света

1. В световен мащаб планетата е изправена пред тежък прелом. В резултат на това океанът и моретата ще покрият по-голямата част от сушата.

2. Рязка смяна в климата ще изсуши доста земи и ще падне сняг там, където преди е било топло.

3. Ще има солидно създаване на атомни електроцентрали, само че заради естествени бедствия радиацията ще попадне в околната среда. Всичко ще се токсини, хората всеобщо ще се разболеят и ще измират.

4. Учените ще могат да основават такива същества, които не съществуват в природата и хора без душа. Те ще нападат градове и села и ще бъде доста мъчно да ги унищожат.

Распутин за войните

Той приказва за три мълнии, удрящи Земята. Две от тях към този момент са минали, третата следва.

Той също по този начин приказва за борбата сред Запада и Изтока, благосъстоянието и бедността. Западът ще завоюва, само че и това няма да продължи дълго.

Видял три змии, които пълзели из Европа в огън и принуждение. Когато огънят изгори двете от тях, третата ще унищожи всички и себе си, трансформирайки се в пепел. Третата международна война ще бъде нуклеарна.

Мюсюлманите ще станат по-силни и ще стартират война в Европа. Русия с Франция и Германия ще пазят земите.

Но след всички претърпени събития Русия ще влезе в своя подем под знака на Орела.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР