Григор Димитров ще научи тази вечер името на първия си

...
Григор Димитров ще научи тази вечер името на първия си
Коментари Харесай

Григор Димитров очаква днес първия си съперник на "Мастърс" в Рим

Григор Димитров ще научи довечера името на първия си противник в шампионата от сериите " Мастърс " по тенис в Рим (8-15 май). Жребият дефинира първата ракета на България (№20 в ранглистата) да играе против квалификант в I кръг на главната скица, а пресявките в италианската столица завършват през днешния ден.

При възможен триумф на старта, 30-годишният хасковлия още веднъж ще се изправи против Стефанос Циципас. Гъркът е подложен под №4 и по право стартира присъединяване си непосредствено от II кръг, където чака спечелилия от дуела на българина.

Това би било шести мач в съперничеството сред Димитров и Циципас на равнище АТР и трети в последните четири седмици. Нашият тенисист има общо четири провали против сегашния №5 в света, като при последните три не съумя да вземе даже сет - в това число при 1:6, 4:6 на 1/8-финал от " АТР 500 " в Барселона на 22 април и при 3:6, 4:6 на 1/8-финал от " Мастърс " в Мадрид на 5 май.

Турнирът в Рим ще бъде генерална подготовка за Григор и останалите елитни състезатели преди втората за годината конкуренция от Големия шлем - " Ролан Гарос ". Откритото състезание на Франция в Париж стартира на 22 май.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР