Григор Димитров се класира за третия кръг на турнира от

...
Григор Димитров се класира за третия кръг на турнира от
Коментари Харесай

Григор Димитров се класира на осминафинал в Париж след обрат

Григор Димитров се класира за третия кръг на шампионата от сериите " Мастърс " в Париж. Българският тенисист в профил Карен Хачанов (Русия) след триумф с 4:6, 6:2, 6:0. Димитров загуби първия сет, само че по-късно контролираше мача, а в третия сет не даде нито гейм на първенеца в Париж от 2018 година

В началото на мача и двамата печелеха безапелационно подаванията си. Хачанов затрудняваше Димитров със сервиса си, само че и българинът се справяше добре на собствен начален удар. При 4:4 обаче руснакът стигна до две точки за пробив след положителни офанзиви. Димитров ги отрази, само че по-късно позволи трета след неточност, а този път противникът му се възползва и проби. След това руснакът нямаше проблем на собствен сервис и завоюва първия сет.

В началото на втория сет Димитров завоюва мъчно своето подаване, а по-късно стигна до първите си две точки за пробив. Българинът се възползва от втория си късмет и проби за 2:0, а по-късно затвърди пробива си. Димитров беше постоянен на собствен сервис, а противникът му не беше на равнището от края на първия сет. Руснакът допускаше много неточности, а Димитров се възползва още веднъж и проби още един път за 6:2.

EVERY shot in the book
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР