Григор Димитров се изправя срещу Стефанос Циципас в осминафинален двубой

...
Григор Димитров се изправя срещу Стефанос Циципас в осминафинален двубой
Коментари Харесай

На живо: Григор Димитров – Стефанос Циципас 2-3


Григор Димитров се изправя против Стефанос Циципас в осминафинален дуел от Мастърс шампионата в Мадрид. Мачът е пети посред им, като досега гъркът води с 3-1 в общия баланс. Последните два дуела бяха извоювани от международния №5, който преди по-малко от месец се наложи над първата ни ракета на ATP 500 конкуренцията в Барселона.

Единствената победа на Димитров над Циципас до този миг пристигна на хард – във Виена през 2020 година Първата ни ракета отстрани Максим Креси и Диего шварцман в предходните два кръга, до момента в който Циципас в профил Люка Пуй.

Коментар онлайн:

Първите два гейма се развиха по подобен метод – и двамата съперници демонстрираха доста добър сервис и завоюваха подаванията си след голям брой дълги разигравания с офанзиви от главната линия. Тенденцията се резервира и Циципас съумя да поведе с 2-1, откакто осъществя първия ас в дуела.

Димитров още веднъж изравни резултата, като положителният му начален удар, в композиция с няколко доста добре разчетени излизания на мрежата, му разрешиха да владее самодейността в разиграванията. Сервисът на Циципас обаче продължи да затруднява съществено първата ни ракета и гъркът завоюва бързи петия гейм след два аса и два неточни ретура на международния №20, връщайки си водачеството при 3-2.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР