Григор Димитров се изправя срещу британеца Кайл Едмънд в мач

...
Григор Димитров се изправя срещу британеца Кайл Едмънд в мач
Коментари Харесай

На живо с Gong.bg: Едмънд получи неприятна травма

Григор Димитров се изправя против британеца Кайл Едмънд в мач от четвъртфиналите на шампионата в Бризбейн. При триумф българинът ще играе на полуфинал с Ник Кириос.

Не пропускайте да наблюдавате мача с GONG.BG.

Първият сет стартира с замяна на геймове сред двамата тенисисти. При 3:3 българинът за малко да допусне изненадваща неточност и да съобщи подаването си, само че въпреки всичко резервира хладнокръвие и реализира поврат. Григор продължи решително и в идващия гейм осъществя първи пробив в срещата. Без никакви усложнения Григор затвърди пробива си, като Едмънд взе единствено едно разиграване след двойна неточност на българина. По този метод първата ни ракета сграбчи първия сет.

Вторият сет още веднъж стартира с замяна на геймове. При 4:4 Григор позволи четвърта двойна неточност, само че по-късно бързо се реваншира с прелестно излизане на мрежата. Едмънд съумя да стигне до 30:30, само че още веднъж с помощта на сервиса си българинът затвори гейма. При 5:5 Едмънд поведе с 30:0 при подаването на Гришп. Първата ни ракета още веднъж невъзмутимо възприе обстановката и изравни. При последното разиграване още веднъж с излизане на мрежата си подсигурява точката и гейма.

:::АКТУАЛИЗИРАЙ НОВИНАТА:::
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР