Григор Димитров се чувства отпочинал и няма търпение да излезе

...
Григор Димитров се чувства отпочинал и няма търпение да излезе
Коментари Харесай

Григор в Китай: Отпочинал, развълнуван и целеустремен

Григор Димитров се усеща отпочинал и няма самообладание да излезе на корта за първия си мач на шампионата от категория АТП 500 в Пекин. Това показа самият българин, който към този момент е в Китай за шампионатите на хард настилка в азиатската страна.

" Не съм се състезавал към този момент 3 седмици и половина, тъй че съм доста добре отпочинал. Нямам самообладание да изляза и да изиграя първия си мач ", показа Димитров.

Григор е трети подложен в схемата, само че несъмнено нямаше шанс с жребия. В първи кръг негов противник е намиращият се във форма Дамир Джумхур, а във втори може да срещне Хуан Мартин Дел Потро. " Само това мога да направя сега, да мисля мач за мач. "

Димитров за следващ път дефинира и огромната си цел - присъединяване на финалния Мастърс на осемте най-хубави: " В края на годината всичко може да се случи. Много е вълнуващо, по тази причина играем тенис, за тези моменти. Ако съумея, ще е оценка за работата ми през цялата година, явно това е задачата сега. "

Григор както постоянно се радва на голям интерес от страна на почитателите в Китай, които наблюдават всяка негова стъпка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР