Григор Димитров преодоля Мартон Фучович с 6:3, 7:5 и е

...
Григор Димитров преодоля Мартон Фучович с 6:3, 7:5 и е
Коментари Харесай

Григор изигра нов силен мач е на 1/4-финал

Григор Димитров преодоля Мартон Фучович с 6:3, 7:5 и е на четвъртфинал в шампионата от ATP 500 в Ротердам с награден фонд 2,29 млн. евро.

В спор за място на полуфиналите българинът ще срещне спечелилия от срещата сред третия подложен Холгер Руне (Дания) и Александър Шевченко (Казахстан). Димитров има два победи от три мача против Руне, като го надделя на финала в Бризбейн при започване на годината.

В първия сет през днешния ден Григор се оправи в гейм, в който сервираше и изоставаше с 15:40. След това проби за 5:3 и без никакви проблеми затвори частта с 6:3.

Във втория сет всичко можеше да е диаметрално противоположно. Първо Димитров изтърва противника, като при точка за брейк прати ретур в навън на втория сервис на своя връстник, а ситуаията бе добра.

При 5:4 в негова изгода, Фучович поведе с 30:0 на гейма на Димитров. Последва сетбол за унгареца, само че първата ни ракета удържа, на собствен ред взе подаването на своя конкурент и по-късно от втория мачбол отстрани още един противник в Ротердам.

През предходната година Григор доближи до полуфинал в тази конкуренция.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР