Григор Димитров подкрепи кампанията за популяризиране на масовия спорт в

...
Григор Димитров подкрепи кампанията за популяризиране на масовия спорт в
Коментари Харесай

Григор Димитров: Никога не е късно да започнеш да спортуваш

Григор Димитров поддържа акцията за разпространение на всеобщия спорт в България „ Спортът е за всички “ на Министерството на младежта и спорта.

" Никога не е късно да започнеш да спортуваш. Важно е за всеки. Вярвам в това. Защото спортът е здраве, мотивация и път към триумфа. Аз съм Григор Димитров и поддържам акцията на Министерство на младежта и спорта за всеобщия спорт ", споделя най-хубавият ни тенисист.

Кампанията на Министерството на младежта и спорта „ Спортът е за всички “ стартира през вчерашния ден. Големите имена на българския спорт в особено снимани видео материали споделят за избора им да посветят живота си на спорта, за неговата движеща мощ и за пътя им към триумфа като осъществени персони и спортисти.

„ Спортът построява неповторими качества у нас – учи ни на дисциплинираност, на труд, да играем почтено. Придобиваме самочувствие и убеденост. Затова се обръщам към всички българи – намерете време да спортувате, тъй като това е инвестиция във Вас самите “, приканва министърът на младежта и спорта Димитър Илиев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР