Григор Димитров отстъпи с 4:6, 2:6 пред Хуан Мартин дел

...
Григор Димитров отстъпи с 4:6, 2:6 пред Хуан Мартин дел
Коментари Харесай

Григор след поражението: Загубих от най-големия джентълмен, трябваше да се боря повече

Григор Димитров отстъпи с 4:6, 2:6 пред Хуан Мартин дел Порто на финала на шампионата в Стокхолм. Българинът похвали Кулата от Тандил за показаното в мача и за държанието му на и отвън корта.

Димитров призна, че е трябвало да даде повече от себе си и да се бори повече за триумфа.

„ Не бих могъл да изгубя по-голям благородник на и отвън корта. Хуан, поздравления... Игра превъзходно през цялата година, организира много борби и ти искам шанс за остатъка от сезона ", обърна се Димитров към своя противник.
" За страдание през днешния ден трябваше да се боря повече и да дам повече от себе си. Но дублирам, че Хуан изцяло заслужава триумфа “, добави българският тенисист.

От своя страна аржентинецът сподели, че е изиграл най-хубавия си мач в Стокхолм.

„ Срещу Григор през днешния ден изиграх най-хубавия си мач от шампионата. Съжалявам за това, Григор “, стартира Дел Потро.

" Изумително е да се върна тук и да държа този огромен трофей още веднъж. Надявам се, че ще мога да дойда и през идната година. Обичам да играя в Стокхолм. Много ми харесва града. Харесва ми шведския народ, а през тази седмица всички се отнасяхте доста добре с мен и бих желал да ви благодаря “, добави спечелилият.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР