Григор Димитров отстъпи пред американеца Джон Иснър на осминафиналите от

...
Григор Димитров отстъпи пред американеца Джон Иснър на осминафиналите от
Коментари Харесай

Григор Димитров изпусна победата срещу Иснър

Григор Димитров отстъпи пред американеца Джон Иснър на осминафиналите от "Мастърса " в Париж. Представителят на Съединени американски щати стигна до триумфа след 7-6(10), 5-7, 7-6(3). Това бе и втори триумф на американския бомбардировач против нашенеца.

В първия сет двамата не се пробиха и всичко се реши в тайбрека. Иснър имаше задатък от 6-3 точки, само че Григор съумя да избави и трите сетбола, а по-късно избави и още два. При 11-10 за Иснър обаче българинът направи двойна неточност и по този начин сдаде частта в интерес на съперника.

Вторият сет също стартира равностойно и се виждаше по какъв начин ще влезе в тайбрек, само че след две двойни неточности на Джон в последния дванадесети гейм, Григор съумя да вземе частта.

Третият сет несъмнено бе по-добър за Григор. Той пропиля точки за пробив при първите две подавания на Иснър от него, само че въпреки всичко проби в шестия гейм след третата си точка за пробив в него. Тогава с приказен минаващ удар той размина американеца и го матира. При 5-4, Григор сервираше за мача и поведе с 15-0, само че по-късно подаването му бе потресаващо и тромавият американец върна пробива.

В последна сметка се стигна до тайбрек, в който Иснър завоюва след 7-3 точки.

В спор за място на полуфиналите, Иснър ще срещне Хуан Мартин Дел Потро, който ще се хвърли с всички сили в мача, защото от него ще зависи и възможното му класиране на финалите в Лондон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР