Григор Димитров отпадна в осминафиналите на турнира на твърди кортове

...
Григор Димитров отпадна в осминафиналите на турнира на твърди кортове
Коментари Харесай

Медведев спря Димитров в четвъртфиналите на Индиън Уелс

Григор Димитров отпадна в осминафиналите на шампионата на твърди кортове от сериите Мастърс 1000 в Индиън Уелс (САЩ) с награден фонд 9.5 милиона $. Поставеният под №13 в схемата Димитров отстъпи с 4-6, 4-6 на №4 в международната класация Даниил Медведев от Русия. Срещата продължи 77 минути.


Така Медведев към този момент води със 7-3 победи в директните мачове против Димитров. Преди този мач Григор отстрани в Индиън Уелс французите Александър Мюлер и Адриан Манарино. Българинът позволи пробив за 2-3 в първата част против Медведев, а при 3-5 отрази три сетбола в интерес на руснака. След това Медведев обаче завоюва сета на лично подаване с 6-4. Димитров беше продънен за 1-2 във втория сет, само че незабавно съумя да отговори с рибрейк за 2-2. Григор позволи нов пробив за 3-4 и не съумя да го върне да края на мача.

С двете си победи в Калифорния Димитров ще усили актива си за международната класация с 55 точки и има късмет да се изкачи с едно място нагоре до 12-та позиция, само че това зависи и от представянето на американеца Томи Пол, който се класира за четвъртфиналите. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР