Григор Димитров отпадна още във втори кръг на Индиън Уелс,

...
Григор Димитров отпадна още във втори кръг на Индиън Уелс,
Коментари Харесай

Гришо отпадна още във втория кръг на Индиън Уелс

Григор Димитров отпадна още във втори кръг на Индиън Уелс, откакто в първия си мач от " Мастърс " шампионата загуби от Фернандо Вердаско. Испанецът се наложи над поставения под номер 3 в схемата със 7-6(4), 4-6, 6-3 за малко повече от 2 часа игра на централния корт. Така ужасният интервал за българина продължава, откакто в Дубай той също бе отстранен на старта, съобщи Sporta.bg.

Световният номер 4 трябваше да вземе безпроблемно първия сет. Той пропусна два сетбола за затварянето на частта и след това я загуби посредством тайбрек. Григор проби за 3-1, само че бързо бе подравнен. Стигна се до 5-4 за българина и сервис на Вердаско, а Димитров поведе с 40:15. Нервите му обаче не устояха и той пропиля двата сетбола, като скоро сетът влезе в тайбрек. Там Вердаско завоюва със 7:4 и сложи напрегнат противника си.

Във втория сет Григор проби още на старта, а по-късно реализира още един бърз брейк и дръпна с 3-0. Вердаско върна един пробив и понижи до 2-3, само че Димитров резервира самообладание до края и затвори сета с 6-4.

Третата част бе повече от равностойна, само че се виждаше, че Григор към момента не е в оптимално положение. Вердаско поведе с 4-3, а в идващия гейм проби противника си. Испанецът взе подаването си, възползвайки се от втория си опит и по този начин в профил Григор, хвърляйки бомбата в конкуренцията. В идващия кръг той ще мери сили с Тейлър Фриц.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР