Григор Димитров отпадна на 1/8-финалите във Виена през вчерашния ден,

...
Григор Димитров отпадна на 1/8-финалите във Виена през вчерашния ден,
Коментари Харесай

Жребии близнаци: Григор получи тежката си схема от Виена и на Мастърса в Париж

Григор Димитров отпадна на 1/8-финалите във Виена през вчерашния ден, отстъпвайки в първокачествен 3-сетов театър на топ поставения Даниил Медведев. Изглежда обаче, че двамата могат да се изправят още веднъж един против различен единствено след няколко дни, тъй като жребият на българина за Мастърса в Париж е същинско копие на този от Виена.

Надпреварата към този момент е последна в графика на първата ни ракета през сегашния сезон и ще започва в понеделник, като единствено едно място раздели Григор от позиция измежду поставените тенисисти, което се случи и в австрийската столица. Съвпаденията надалеч не завършват дотук, тъй като родният ни представител ще открие присъединяване си с мач против Лоренцо Музети, който победи с 6:3 6:4 на старта на Erste Bank Open, а Медведев ще го чака във втори кръг, в случай че Димитров още веднъж се оправи със съпротивата на младия италианец.

Идентичните схеми завършват дотук, защото Франсис Тиафо е най-близкият подложен до някогашния номер едно и би могъл да срещне Григор Димитров на 1/8-финалите. В тази четвъртина място още откриха Каспър Рууд и Хуберт Хуркач, които могат да се изправят един против различен в третия кръг, а лидер на тази половина е Карлос Алкарас, който ще би трябвало да предолее играчи от ранга на Камерън Нори, Карен Хачанов и един всред Александър Зверев и Стефанос Циципас, с цел да доближи до финалната четворка на надпреварата.

ATP1000 Paris Bercy main singles draw
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР