Григор Димитров от години е считан за един от най-силните

...
Григор Димитров от години е считан за един от най-силните
Коментари Харесай

Григор Димитров разкри кои са любимите му градове за пазаруване

Григор Димитров от години е считан за един от най-силните тенисисти в мъжкия тур. Първата ни ракета ще вземе присъединяване на Откритото състезание на Съединени американски щати, само че по едно и също време с шампионата ще се състои и друго от събитията на годината в Ню Йорк – седмицата на модата, която ще се организира от 8 до 12 септември. Българинът даде особено изявление за уеб страницата на ATP, в което разкри от кого се въодушевява във връзка с стила си, кои са най-хубавите градове за шопинг и какво в никакъв случай не би носил, написа TennisKafe.com.

– Кои са твоите фешън гурута?
– През годините постоянно ми е харесвало да импортирам промени в стила си. Понякога обличам неща, които не са напълно нормални за мен. Нося това, което е съвременно. Един от обичаните ми дизайнери е Рик Оуенс. Той прави доста бохемски, отпуснати облекла. Винаги съм се вдъхновявал от него, тъй като климатът в Европа е по-различен, в сравнение с в Щатите. Зимата от време на време е доста дълга, а преди този момент имаме хладна есен, тъй че нерядко се постанова да носим многопластови тоалети. Не копирам буквално Рик, само че несъмнено черпя ентусиазъм от него. Напоследък обаче просто нося това, което ми харесва. Вече нямаме опция да вървим по заведения за хранене толкоз постоянно, колкото преди, тъй че през множеството време облеклото ми е много семпло и скромно. Джери Лоренцо и неговият бранд „ Fear of God “ вършат страхотни облекла от този вид. Моделите им са семпли и непретенциозни, само че в това време доста елегантни. Хубаво е да носиш нещо, което най-малко до известна степен разкрива характера ти.

– Какво носи Григор в почивния си ден?
– Зависи къде и с кого съм. Облеклото ми варира съгласно случая. Винаги съм бил почитател на кецовете, по тази причина ще стартира изпод нагоре и първо ще избера семпли кецове, като цветът ще зависи от останалите ми облекла. Също по този начин ще сложа дънки и фланелка, която е малко по-голяма от нормалния ми размер. Понеже пребивавам в Монако, а там средата е по-изтънчена, постоянно нося облекла на Бруно Кучинели, защото те са типично летни – необятни панталони и ризи с пай ръкав. Също по този начин одобрявам и шапки и понякога нося. Ежедневният ми жанр е разнороден, само че в това време добре комбиниран.

– За какви тъкмо шапки става дума?
– Имам няколко другари, които вършат шапки. Техните са доста готини, с разнородни орнаменти, цитати или цифри, а от време на време даже имат пера. И в този случай зависи от обстановката, в която се намираме, както и от настроението, в което съм в съответния ден.

– Кой от градовете, през които минава тенис турът, е най-хубав за шопинг?
– Няколко пъти съм се отпускал много в Лондон. Знам, че там постоянно ще намеря нещо за мен, даже да не диря. Лос Анджелис също е измежду слабите ми места. Там има няколко магазина, в които постоянно закупувам нещо, даже в случай че съм решил единствено да отида да прегледам. Просто по този начин се случва. Така че в случай че би трябвало да посоча най-хубавите градове за шопинг, бих споделил Лондон и Лос Анджелис. Ню Йорк също е доста забавно място. Имам обичани места и тук, само че до момента в който съм в този град се старая да се обличам по-небрежно и не толкоз екстравагантно. Докато съм в Ню Йорк се обличам по-съвременно. Не криволича от едната прекаленост в другата. Проправям си личен път.

– Какво в никакъв случай не би носил?
– Никога не бих носил джапанки с чорапи. Виждал съм доста хора да го вършат, само че аз не бих. Смятам го за смешно. Ако видя нещо и си кажа, че в никакъв случай не бих го носил, нормално се случва тъкмо по този начин.

– Това, което описваш, звучи като типичния за баскетболистите жанр.
– Да, в общи линии. Нямам нищо срещу тях. Когато те или други спортисти се обличат по този метод, е задоволително, защото го вършат, с цел да могат краката им да си починат. Въпреки това обаче в никакъв случай не бих го направил на огромен шампионат.

– Коя е най-сериозната фешън неточност, която в миналото си допускал?
– Преди доста години снимах фотосесия, от която още си вардя няколко фотоси. Няма да кажа по кое време и за кого беше, само че тоалетът, който носих, бе един от най-ужасяващите, с които в миналото са ме снимали. Беше много неуместно. По това време не мислех толкоз доста за това и си споделих, че просто би трябвало да си свърша работата, само че в този момент съм безапелационен, че в никакъв случай повече не бих носил нещо сходно. Имаше толкоз доста цветове и нито един от детайлите на тоалета не се връзваше с останалите. Изведнъж се оказа, че нося наследник пуловер, жълти панталони и зелена вратовръзка. Няма проблем да се облечеш по този начин понякога, само че никога за фотосесия.

Antes de debutar hoy en el, nos contó sobre una de sus grandes pasiones: la moda.

Empezó confesando su diseñador favorito
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР