Григор Димитров определено е от хората, които не обичат да

...
Григор Димитров определено е от хората, които не обичат да
Коментари Харесай

Григор Димитров откровено за Никол Шерцингер

Григор Димитров несъмнено е от хората, които не обичат да разясняват персоналния си живот. А и в действителност не е задължен да го прави. Но на нас все ни се желае да разберем малко повече за връзката му с Никол Шерцингер, която постоянно е с доста незнайни.

Двамата рядко са на едно и също място, всеки върви по своя път, а няколко пъти в годината им се радваме с помощта на папарашки фотоси от следващата им мъчно открадната отмора. А какво се случва с Гришо и Никол през останалото време?

 Снимка 393895

Отговорът намираме в профила на Димитров във Фейсбук. След последното си и едно от редките изявленията, той даде малко уточнения по отношение на персоналния си живот и в обществените мрежи, където има десетки хиляди почитатели.

Гришо стартира с това, че няма по какъв начин тенисът да не пречи на персоналния му живот - доста мъчно се вижда със фамилията си, останал е с малко на брой другари, не може да възнамерява почивки.

Но това не значи, че с Никол не намират време един за различен. Тенисистът споделя, че я има " по всяко едно време ", даже от време на време да не се чуват с дни , тъй като всеки се занимава със своите си каузи. А Шерцингер е тази, която по-често му върви на посетители.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@scherzysgumdrop) на Дек 3, 2018 в 10:37 PST

" Всичко идва до това по какъв начин ще се схванеш с индивида. Аз постоянно съм бил почтен с нея. Тенисът е преди всичко за мен и тя би трябвало да го одобри или не ", добавя Григор.

Е, очевидно Никол го е приела. А дали двамата мислят за по-сериозна крачка в връзките си? Тенисистът споделя, че постоянно, най-много по празници се замисля какъв брой хубаво би било да са същинско семейство и да имат деца. Но към този момент това не е на дневен ред, не му е пристигнало времето.

Преди дни обаче пристигна времето за следващите клюки по адрес на Димитров. Този път те го свързаха с Михаела Филева. Тенисистът разгласява няколко клипчета, на които се вижда по какъв начин тренира на нейна ария и сипе хвалби по неин адрес.

 Григор Димитров, Михаела Филева и
Григор Димитров слуша Михаела Филева

Какви ги прави цяла нощ

Сега Гришо изясни, че просто доста му харесва песента на Филева " Цяла нощ " и по тази причина е решил да я показа. А има ли нещо сред тях? Двамата са се срещнали след последния тенис шампионат в София. И дотук.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР