Григор Димитров нямаше късмет в жребия за турнира от сериите

...
Григор Димитров нямаше късмет в жребия за турнира от сериите
Коментари Харесай

Тежък жребий за Григор, изправя се срещу Циципас на старта във Виена

Григор Димитров нямаше шанс в жребия за шампионата от сериите ATP 500 във Виена и ще срещне лидера в схемата Стефанос Циципас още в първия кръг. Схемата в австрийската столица е единствено с осем сложени и заради това Димитров бе изтеглен със свободен чоп, който отреди той да се изправи против международния номер 3.

Това ще бъде трети мач сред българина и 23-годишния грък, като Циципас записа чиста победа в осминафиналите на Ролан Гарос предходната година, само че по-късно Димитров се наложи в три сета точно във Виена в миналогодишното издание на шампионата.

В последните си два шампионата Циципас отпадна в четвъртфиналите на „ Мастърс “-а в Индиън Уелс, а преди този момент загуби още в третия кръг на US Open.

От своя страна Григор е в най-хубавата си форма от началото на сезона и записва два следващи полуфинала в Индиън Уелс и Сан Диего.

В половината на Григор са още Яник Синер, Диего Шварцман и Каспер Рууд, а от другата страна на схемата са Александър Зверев, Хуберт Хуркач, Матео Беретини и Феликс Оже-Алиасим.

Победителят от дуела сред Димитров и Циципас ще срещне сърбина Ласло Джере или квалификант във втория кръг.

ATP500 Vienna singles draw
— Michal Samulski (@MichalSamulski)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР