Григор Димитров няма да участва в Мастърс турнира в Шанхай

...
Григор Димитров няма да участва в Мастърс турнира в Шанхай
Коментари Харесай

Гришо пропуска Мастърс-а в Шанхай

Григор Димитров няма да взе участие в " Мастърс " шампионата в Шанхай (6-13 октомври). Това стана ясно, откакто уредниците оповестиха всички имена, които получават „ уайлд кард “, а първата ни ракета не е измежду тях. Единственият късмет някогашният №3 да попадне в главната скица беше точно по този метод, защото не се записа за квалификациите.

С „ уайлд кард “ ще играят Анди Мъри и трима посредствени китайци - Же Ли, Же Жан и Жижен Жан. Четиримата се причисляват към схемата от 44 участници, а седем тенисисти ще се класират посредством пресявките.

Въпреки че към този момент българинът е под №26 в международната класация, той не попада измежду обезпечените 44 места за главната скица на конкуренцията от сериите " АТР 1000 ". Това е по този начин, тъй като описът се изготвя 42 дни преди началото на шампионата - т.е., когато хасковлията към момента беше отвън топ 70.

Следващото присъединяване на българина ще бъде на АТП 250 в Стокхолм (13-20 октомври). Първата ни ракета се причислява с „ уайлд кард “ към схемата, в която личат още имената на Фабио Фонини, Хуан Мартин дел Потро, Лука Пуй и Денис Шаповалов. Димитров е първенец в шампионата от 2013 г.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР