Григор Димитров не успя да преодолее американеца Райли Опелка във

...
Григор Димитров не успя да преодолее американеца Райли Опелка във
Коментари Харесай

Григор Димитров не успя да преодолее американец в Торонто

Григор Димитров не съумя да преодолее американеца Райли Опелка във втория кръг на тенис шампионата в Торонто. Българинът беше усложнен от мощния сервис на своя противник и отстъпи с 3:6, 4:6 за час и 15 минути.

Това беше първа среща сред родения в Хасково тенисист и Опелка. Високият 211 см американец очевидно беше разучил играта на своя противник добре. Той съумя да запише 12 аса, а пробивите против Димитров пристигнаха в точните моменти.

В първия кръг на шампионата в Торонто Опелка в профил Ник Кирьос, до момента в който българинът почиваше.

Снимка: Reuters

Това е втори следващ шампионат, от който Димитров отпада след първия си мач. Преди седмица във Вашингтон българинът отстъпи на Иля Ивашка от Беларус с 2:6, 6:7(4).

Надпреварите в столицата на Съединени американски щати и Торонто трябваше да бъдат подготовка за Димитров за положителното показване на Откритото състезание на Съединени американски щати. Последният шампионат от Големия шлем за сезона ще започва в последните дни на август.

Снимка: Reuters

Доскоро българският тенисист се възстановяваше от травма в гърба, която му попречи да се показа на равнище на " Уимбълдън " и " Ролан Гарос ".

Следващата конкуренция, за която Димитров е декларирал присъединяване, е шампионатът в Синисинати, който стартира на 15 август.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР