Григор Димитров не можа да сдържи емоциите си секунди след

...
Григор Димитров не можа да сдържи емоциите си секунди след
Коментари Харесай

Димитров се разплака след финала: Съжалявам...

Григор Димитров не можа да сдържи страстите си секунди след края на финала му на “Мастърс ”-а в Париж против Новак Джокович, който великият сърбин завоюва 6:4, 6:3 и за седми път победи във френската столица.

Гришо се разрида на пейката и феновете започнаха да го приветстват и да скандират името му, а Ноле прекъсна изявлението си на корта, с цел да прегърне балканския си брат. 

“Разочарован съм, само че не знаете какъв брой доста означаваше за мен миналата седмица в Париж и достигането до финала. Благодаря на феновете на този специфичен за тениса корт, както и на всички забъркани в организирането на шампионата. Винаги е привилегия да играя тук.



За Ноле към този момент нямам думи да разказвам достиженията му и това, което прави. Поздравления за екипа му, а моят също заслужава единствено похвали ”, разяснява Димитров на награждаването.

“Съжалявам за Григор, тъй като знам, че не е прелестно да се губят финали. Но той игра освен през тази седмица на извънредно равнище, само че и като цяло напоследък най-хубавия си тенис. Само похвали за постигнатото. Винаги е наслаждение да споделяме корта, имаме много история между тях, тъй като към този момент не сме измежду младото потомство в тениса ”, сподели Джокович с усмивка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР