Григор Димитров можеше да стигне до върха на световния тенис,

...
Григор Димитров можеше да стигне до върха на световния тенис,
Коментари Харесай

За първи път! Григор Димитров послуша горната си глава, вместо долната. Краят между него и румънката дойде!

Григор Димитров можеше да стигне до върха на международния тенис, в случай че не беше мислил най-вече с долната си глава. Женкарството му му изигра доста неприятен номер, само че явно си е взел поука от грешките си.

Дойде миг, в който Гришо е взел решение, изключвайки секса. По този метод е отрязал Мадалина Геня, която топлеше леглото му през последните няколко месеца.

Влашката хубавица към този момент не е половинката на българската първа ракета, защото алчността й е предходна всевъзможни граници. Тя е считала, че си е намерила спонсор, а не сателит в живота. Мадалина поискала от Григор цели 500 000 евро, с цел да спонсорира концепцията й за бизнес.

Румънката считала да направи своя марка женско долни дрехи и желала Димитров да даде началото на новото й бизнес начинание с половин милион евро.

Гришо обаче я шокирал, като й отказал. Този път той пренебрегнал половите си копнежи и взел рационално решение, а повода е, че родителите му го посъветвали какво да прави.

Майка му Мария в никакъв случай не е харесвала Мадалина и като чула, че му желае пари, побесняла. Веднага споделила на сина си да не се хваща на въдицата, тъй като ще го завлече финансово.

Румънката си посочила златотърсаческата същина, тъй като скъсала с Гришо, откакто той не й дал парите. Очевидно е решила, че няма за какво да прави секс с него, щом не може да му измъкне пари.

Майката на тенисиста до момента е провалила съвсем всички негови връзки. В случая го е избавила от алчната румънка, само че точно Мария се смята за основна причина за раздялата му с Никол Шерцингер, която по този начин и не харесала поради голямата разлика във възрастта им.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Григор Димитров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР