Григор Димитров и Рафаел Надал играят решителен трети сет (4:6,

...
Григор Димитров и Рафаел Надал играят решителен трети сет (4:6,
Коментари Харесай

НА ЖИВО С БЛИЦ: Голям Гришо изравни на Надал, следва решителен сет

Григор Димитров и Рафаел Надал играят съдбоносен трети сет (4:6, 7:6) в среща от 1/4-финаллите на тенис шампионата в китайския град Шанхай. В идната фаза спечелилият ще срещне Марин Чилич, победил Алберт Рамос-Виньолас по-рано през днешния ден с 6:3, 6:4.

Димитров и Надал се срещата за единадесети път, втори за последните пет дни и трети от началото на годината. Балансът на Гришо против испанеца е победа против девет загуби.

РЕЗУЛТАТ ОТ МАЧА НА ЖИВО - ТУК!!!

ПЪРВИ СЕТ
Първият сет мина равностойно с качествена игра и от двете страни на корта. И Надал, и Димитров на няколко пъти изправяха почитателите на крайници с невероятни отигравания. При 4:4 Надал поведе с 40:0 и въпреки Гришо да възвърне равенството, се стигна до първия пробив в мача. Надал взе идващия гейм и завърши сета с 6:4. 


ВТОРИ СЕТ
Вторият сет също стартира гейм за гейм, като Надал предизвикваше неточности в играта на Гришо с премерени удари наоколо до мрежата. При 2:2 Надал имаше опция да реализира втори пробив в мача, само че Гришо отвърна с удар през гърба, а по-късно взе подаването си за 3:2. Испанецът изравни за 3:3 и продължи да тормози Гришо с безгрешната си игра, въпреки българинът да се измъкна за повторно от пробив за 4:3, след което Надал взе гейма на нула при личен сервис. Димитров отвърна със същото и поведе с 5:4, атакувайки победа в сета при сервис на Надал. Испанецът обаче се измъкна и докара сета до 5:5, след което последва тайбрек. Той не стартира по никакъв начин добре за българина и Надал му поведе с 3:0, след което продължи да поддържа задатъка си до 4:4. Тогава Гришо взе задатък и завърши сета със 7:4.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР