Григор Димитров е посланик на новия бранд ПБ Лични финанси“

...
Григор Димитров е посланик на новия бранд ПБ Лични финанси“
Коментари Харесай

Григор Димитров стана посланик на новия бранд на Пощенска банка – „ПБ Лични финанси“

Григор Димитров е дипломат на новия бранд „ ПБ Лични финанси “ на Пощенска банка (PB Personal finance by Postbank), който от месец юни публично е част от водещата банкова институция. Световноизвестният тенисист е звездата в първата информационна акция на марката, която носи мощното обръщение „ Финанси за първенци “. Това партньорство е логически ход, тъй като задачата на Пощенска банка е да бъде новаторска банка за динамичните хора, които търсят съвременни концепции, цифрови и финансови артикули, като им дава чудесно потребителско преживяване. Клиентите разполагат с елементарен достъп до персонализирани банкови решения с висока добавена стойност, а най-новата новаторска идея „ One Stop Shop for your Beyond Banking ideas “ дава на потребителите финансиране на последващо равнище.

„ За дипломат на новия бранд „ ПБ Лични финанси “ избрахме един от най-успешните тенисисти в международната класация Григор Димитров, тъй като в негово лице припознаваме качества, които разказват и самите нас – професионално отношение и неизменност на напъните, резистентност на представянето през годините, само че в това време е млад и динамичен, извънредно еластичен и друг от всички останали със своята игра. ", изясняват от Пошенска банка. " Той е постоянно насочен към победа, ухилен и положителен, и в огромна част от тези избрания откриваме извънредно подобие с нашите визии за правене на сполучлив бизнес. Водеща цел за нас като финансова институция е да сме оптимално потребни за своите клиенти, а безупречното потребителско преживяване постоянно е наш главен приоритет. ", разясняват от Пощенска банка. Ключовото обръщение на акцията „ Финанси за първенци “ прави паралел сред достиженията на Григор Димитров като първенец в света на тениса и достиженията на финансовата институция в света на банкирането. 

Новият бранд „ ПБ Лични финанси “ е освен част от стратегическото развиване на Пощенска банка като систематична за пазара банка, предлагаща нововъведения и персонализирани финансови решения за улеснение на своите клиенти, само че и от основно значение за групата Юробанк, разширяваща активността си на значими районни пазари. Само няколко месеца след привършване на договорката по придобиването на активността на „ БНП Париба Лични финанси “, ребрандиран като „ ПБ Лични финанси “, Пощенска банка регистрира високи резултати и затвърждава водещата си позиция на пазара на потребителско кредитиране с предлагането на финансови артикули на над 1,2 милиона клиенти и даването на 6,9 милиарда лв. заеми за семействата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР