Григор Димитров е отказал участие на турнира на трева Libema

...
Григор Димитров е отказал участие на турнира на трева Libema
Коментари Харесай

Промяна в плановете на Григор Димитров за сезона на трева

Григор Димитров е отказал присъединяване на шампионата на трева Libema Open в Хертогенбош (Холандия), оповестиха уредниците на надпреварата, което стартира на 10 юни - ден след края на “Ролан Гарос ”. Една от вероятните аргументи за решението на най-силния ни тенисист би могло да бъде желанието му да има повече време за подготовка на трева преди присъединяване му на шампионата в “Куинс Клъб ” (Лондон), който пък стартира на 17 юни. Друго допустимо пояснение може да се търси в положението на рамото, което му основава проблеми от известно време, оповестява " Спортал ".

``
реклама
Григор ще бъде сменен в главната скица в Хертогенбош от италианеца Лоренцо Сонего. Очаква се българинът да играе в “Куинс Клъб ” в британската столица, където би трябвало да си партнира на двойки с аржентинеца Хуан Мартин Дел Потро. Димитров е първенец в " Куинс " от 2014 година.

Димитров към този момент мисли напълно за идния сезон на трева, откакто отпадна в третия кръг на провеждащото се сега Открито състезание на Франция. След две петсетови победи в Париж (срещу Янко Типсаревич и Марин Чилич), Димитров отстъпи след три следващи тайбрека пред швейцареца Стан Вавринка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР