Григор Димитров демонстрира страхотно ниво на представяне през днешния ден

...
Григор Димитров демонстрира страхотно ниво на представяне през днешния ден
Коментари Харесай

Бивш шампион от сериите Мастърс разделя Григор от полуфиналите в Монте Карло

Григор Димитров показва ужасно равнище на показване през днешния ден и изцяло справедливо се класира за четвъртфиналите на Мастърса в Монте Карло. Българинът победи играча с най-вече победи на клей през предишния сезон, а точно Каспър Рууд. Утре пък първата ни ракета ще се изправи против цялостния противовес на норвежеца, тъй като му следва да срещне Хуберт Хуркач. Световният номер 14 несъмнено може да бъде извънредно благополучен с досегашното си показване в Княжеството, тъй като поначало има афинитет към по-бързите настилки и беше записал един-единствен триумф върху землено покритие в хода на цялата на 2021-ва.

Сега обаче полякът записва цели три триумфа в границите на последните няколко дни и потвърди, че може да бъде конкурентноспособен и в сходни условия. Сервисът на Хуркач е опасност на всеки един корт в света и 196-сантиметровият тенисист се възползва от него, с цел да налита на мрежата и досега отстоява сполучливо концепцията, че може да придвижи нормалния си жанр на игра, загърбвайки нормалните правила за деяние на червени кортове.

Полякът преди броени минути съумя да се наложи над опитния Алберт Рамос-Виньолас, който е някогашен финалист в шампионата и не отпусна нито една точка за пробив на своя конкурент. Все отново изрично поставеният под номер 11 не се придвижва задоволително несъмнено на клей и Григор има всички шансове да запише втори триумф от също толкоз дуели против него, откакто през предишния сезон го надделя на четвъртфиналите в Индиън Уелс и неодобрява възможностите на първенеца от Маями да търси постигането на " безоблачен дубъл ".

Hubi flourishing on the clay
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР